REKTÖR NAMIK AK, MİLLİLERİ KUTLADI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa Lök ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kazım Nas’ı makamında kabul etti.

Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunlarının ardından Rektör Namık Ak’ı ziyaret eden 23 Yaş Altı Milli Takım Antrenörü Doç. Dr. Kazım Nas, turnuva ile ilgili Rektör Namık Ak’a bilgi verdi.  Rektör Namık Ak, 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında gerçekleştirilen futbol turnuvası final maçında Suudi Arabistan'ı 1-0 yenerek şampiyon olan 23 Yaş Altı Milli Takım Antrenörü Doç. Dr. Kazım Nas’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Konya’daki organizasyonun oldukça başarılı geçtiğini ve milli sporcularımızın aldıkları madalyalarla tüm ülkeyi sevince boğduğunu ifade eden Ak, “Futbolda da altın madalyaya ulaşmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli oyuncularımızın bu başarıyı elde etmesinde Spor Bilimleri Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kazım Nas ve teknik heyette yer alan tüm arkadaşlarının büyük emekleri bulunuyor. Milli takımımızın tüm teknik heyeti ile futbolcularını yürekten kutluyorum. Bu başarı inşallah ileride gelecek daha büyük zaferlerin habercisidir." dedi.