REKTÖR AK, KMÜ AİLESİNİN YENİ ÜYELERİNİ KARŞILADI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, KMÜ ailesine yeni katılan öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Ak, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) 2022 YKS yerleştirme sonuçlarını açıklamasının ardından yüz yüze kayıt yaptırmak için KMÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelen öğrenciler ve aileleri ile buluştu.

2022-2023 eğitim-öğretim döneminde 1949'u lisans, 3166'sı da ön lisans olmak üzere toplam 5 bin 115 yeni öğrenci Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde öğrenim görmeye hak kazandı.

Rektör Ak, KMÜ ailesine yeni katılan öğrencilere hayırlı olsun temennisinde bulunarak kendilerini üniversitede görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Aileler ile de sohbet eden Prof. Dr. Namık Ak, üniversite yönetimi olarak geleceğin teminatı gençleri bilimin ışığında en iyi yerlere gelmeleri ve donanımlı bir şekilde mezun olmaları için tüm imkanlarını seferber edeceklerini belirtti.

22 Ağustos'ta başlayan yüz yüze kayıtlar 26 Ağustos'a kadar devam edecek.