REKTÖR AK’TAN, KGRT VE KARAMAN’IN SESİ GAZETESİNE ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, KGRT ve Karaman’ın Sesi Gazetesine iade-i ziyarette bulundu.

KGRT ve Karaman’ın Sesi Gazetesi Sahibi Medeni Yavuzaslan ve gazete çalışanları ile bir süre sohbet eden Rektör Namık Ak, ziyarette kendisine eşlik eden Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan V. Ahmet Kahrıman ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Mustafa Kara ile birlikte gazete bünyesinde yer alan bölümleri gezdi.

Gazete içerisinde yer alan matbaa, radyo ve televizyon bölümlerinde incelemelerde bulunan ve gazete çalışanlarından bilgi alan Rektör Namık Ak, gazetenin ve bünyesindeki diğer kısımların kuruluşu ile ilgili Medeni Yavuzaslan’ın tarihe tanıklık eden anılarını dinledi.

Rektör Namık Ak, KGRT ve Karaman’ın Sesi sahibi Medeni Yavuzaslan ile ekibini özverileri için tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaret, iyi dilek temennileriyle sona erdi.