KMÜ GENEL SEKRETERLİK'TE GÖREV DEĞİŞİMİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Genel Sekreter Vekilliği görevine atanan Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Harun Çöpür, yeni görevine başladı.

Bir süredir KMÜ Genel Sekreter Vekilliğini yürüten İbrahim Karagöz, görevini Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Harun Çöpür'e devretti.

Devir-teslim törenine Rektör Prof. Dr. Namık Ak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dursun Odabaş ve Prof. Dr. Murat Ertekin ile daire başkanları ve idari personel katıldı.

KMÜ Rektör Prof. Dr. Namık Ak, huzur ortamında birlik beraberlik içerisinde çalışma vurgusu yaparak, göreve yeni atanan Öğr. Gör. Harun Çöpür ile genel sekreter yardımcılığı görevine devam edecek İbrahim Karagöz’e başarılar diledi.