REKTÖR NAMIK AK, AKADEMİK KURUL TOPLANTILARINA KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, üniversite bünyesindeki fakültelerin akademik kurul toplantılarına katıldı.

Rektör Namık Ak ilk olarak Spor Bilimleri Fakültesinde gerçekleştirilen akademik kurul toplantısına katılarak buradaki akademisyenlerle bir araya geldi. Daha sonra sırasıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi, Kamil Özdağ Fen Fakültesi ve Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen akademik kurul toplantılarında akademisyenlere seslenen Rektör Ak, talepleri dinledi.

Fakültelerdeki eğitim-öğretim ve araştırma konuları başta gelmek üzere bilimsel faaliyetlerini gözden geçirilmesi amacıyla toplanan toplantılarda 2022-2023 eğitim-öğretim yılının planlamasına dair değerlendirmelerde bulunuldu.

Rektör Namık Ak akademik kurul toplantılarında akademik personele önemli tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi: “Akademik çalışmalarımızı daha etkili kılmak ve üniversitemizi daha iyi yerlere taşımak adına birlik ve beraberliğimizi her daim sağlam tutmalıyız. Her biriniz akademik gelişiminiz için gereken çalışmaları hızlandırmalı, kendi gelişiminizin yanı sıra üniversitemiz için daha fazla sorumluluk almalısınız. Biz üniversite yönetimi olarak her zaman size destek olmaya ve bu anlamda elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız. Hepinize görevlerinizde başarılar, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.”