HUZUREVİ SAKİNLERİNİN EL EMEĞİ ESERLERİ BEĞENİ TOPLADI

Karaman Valiliği Dursun Fakih Huzurevi Müdürlüğü tarafından düzenlenen serginin açılışı yapıldı.

Sergi açılışına Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, il protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, huzurevi sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı.

"1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" dolayısıyla düzenlenen ve Dursun Fakih Huzurevi sakinlerinin hazırlamış olduğu 3 boyutlu kat'ı sanatı ve halı dokuma eserlerin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.

Anlamlı Sergiye KMÜ’den Destek

KMÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Seda Dilay’ın kişisel çalışmalarından 18 eserin bulunduğu sergide huzurevi sakinlerinin el emekleri ile birlikte 50’yi aşkın eser yer aldı.

İl protokolünün sergiyi gezmesinin ardından Dursun Fakih Huzurevi sakinlerinin hazırlamış olduğu müzik dinletisi davetlilerle buluştu. Keyifli müzik dinletisi ve hediye takdimleri ile program sona erdi.