KMÜ ÖĞRENCİLERİ BAŞARIYA DOYMUYOR

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) yeni dönemde de şampiyonların tercihi olmaya devam ediyor.

KMÜ Spor Bilimleri Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri Özge Özbey, Öykü Özbey ve Şenizcan Aras, katıldıkları Taekwondo Şampiyonalarından madalya ile döndüler.

Arnavutluk’ta düzenlenen Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonasına katılan KMÜ öğrencisi Özge ve Öykü kardeşler madalya ile yurda döndü. Özge Özbey 57 kiloda altın madalyanın sahibi olarak Avrupa Şampiyonu olurken, Öykü Özbey ise 53 kiloda Avrupa ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

KMÜ Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Şenizcan Aras da Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 53 kg da ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

Elde ettikleri başarılarla Karaman'a dönen öğrenciler Rektör Namık Ak'ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette öğrencilere Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa Lök ve KMÜ mezunu Antrenör Fuatcan Aldemir eşlik etti.

Ziyarette Rektör Namık Ak, KMÜ ailesine yeni katılan öğrencileri tebrik ederek, "Üniversitemiz yeni dönem de şampiyonların tercihi olmaya devam ediyor. Bizler öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim almaları için tüm imkânlarımızı seferber etmeye gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.