KMÜ'DE ÖĞRENCİLER VİZE ÖNCESİ DOYASIYA EĞLENDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Biz Bize Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından 'Skeçhane 1.5' isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Eğitim-öğretim döneminin başlamasının ardından üniversitede sosyal ve kültürel faaliyetlerde öğrencilerle buluşmaya başladı. Ara sınavlar öncesinde eğlenceli vakit geçirmek isteyen öğrenciler tiyatro gösterimine yoğun ilgi gösterdi.

KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Biz Bize Tiyatro Öğrenci Topluluğu Başkanı Samet Şarlak'ın selamlama konuşmasının ardından izleyicilerin merakla beklediği oyun sahne aldı.

Üç Skeç Bir Arada

Tiyatroda üç skeç izleyicilerle buluştu. 'Yazamayanlar' isimli skeçte sahne önünde olmanın sahne arkası kadar kolay olmadığını konu alan olaylar anlatıldı.

'Deliler Hastanesi' konulu skeçte ise sağlık çalışanlarına uygulanan şiddete vurgu yapıldı.

'Titanik' isimli son skeçte ise bir gemide birbirinden farklı karakterler üzerinden kadına şiddet konusu üzerinde duruldu.

Öğrencilere toplumsal sorunları içeren sosyal mesajların verildiği tiyatro gösterimi izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Program, hediye takdiminin ardından sona erdi.

KMÜ BASIN