KMÜ’DEN GÖREVDE YÜKSELME SINAVINDA ADALETLİ UYGULAMA

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınav sonuçları açıklandı. Yazılı sınavda başarılı olan adayların tamamına mülakatlarında 100 tam puan verilerek adaletli bir uygulamaya imza atıldı.

KMÜ Personel Daire Başkanlığı tarafından 28 Temmuz 2022 tarihinde Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile 6 şef, 1 mühendis 1 de tekniker kadrosu ilanı yayımlandı.

Mersin Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEÜ ÖDUAM) tarafından 01 Ekim 2022 tarihinde KMÜ’de gerçekleştirilen yazılı sınava 28 şef adayı ile 1 mühendis ve 1’de tekniker adayı katıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci başkanlığında 5 kişiden oluşan sınav mülakat komisyonu ile adaylar 27 Aralık 2022 tarihinde sözlü sınava tabi tutuldu. Sınavlar sonrasında mülakata giren adayların yazılı sınavda aldıkları puan sıralaması bozulmadan katılan herkese 100 tam puan verildi. Böylece yazılı sınavdaki sıralama bozulmamış oldu.

Değerlendirmeler sonrasında Görevde Yükselme sınavında sıralamaya giren 6 aday şef kadrosuna atanırken, Unvan Değişikliği Sınavında ise 1 kişi mühendis 1 kişi de tekniker kadrosu almaya hak kazandı.

“Tüm personelimizi tebrik ediyorum”

Sınav sonrası değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, “Üniversitemiz bünyesinde her sene olduğu gibi bu yıl da personelimizin özlük haklarının iyileştirilmesi ve unvanlarının değişmesi için ‘Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği’ sınavı yapıldı. Bizler de katılan personelimiz için yaptığımız sözlü sınavda yazılı sınavda aldıkları puanları koruyarak her birine 100 tam puan verdik. Başından sonuna kadar adaletli bir şekilde yürütülen sürecin ardından başarılı olan personelimizi tebrik ediyor, bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

KMÜ BASIN