REKTÖR KARAMAN, ŞAMPİYON ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör V. Prof. Dr. Hüseyin Karaman, gastronomi alanında dünya birincisi olan öğrencilerle buluştu.

Karaman, '19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nden 15 altın ve 1 gümüş madalya elde ederek büyük bir başarıya imza atan öğrenciler ve hocaları ile KMÜ Uygulama Mutfağında bir araya geldi.

KMÜ Uygulamalı Bilimler Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı ile Pastacılık ve Ekmekçilik Programı öğrencilerinin katıldığı ve 'En İyi Üniversite' kategorisinde KMÜ’ye dünya birinciliği kazandıran gençlerle bir süre görüşen Rektör Karaman, kendilerini gururlandıran bu başarıdan dolayı tüm öğrencileri tebrik etti.

Karaman, ''Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Her yarışmadan önemli derecelerle üniversitemize dönüyorsunuz. Tüm hocalarımızı ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum.’’ dedi.

Prof. Dr. Hüseyin Karaman ayrıca '19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'nden madalya ile dönen öğrenci ve hocalara teşekkür belgelerini takdim etti.

KMÜ BASIN