AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ESER’DEN REKTÖR GAVGALI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Rektör Gavgalı’ya görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nin çok büyük bir değer olduğunu ifade ederek "Önümüzdeki süreçte üniversitemizin gerek akademik gerekse fiziksel gelişimi için var gücümüzle çalışacağız. Şüphesiz en önemli önceliğimiz bilimsel çalışmalar ve öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olacaktır" dedi.

Rektör Gavgalı, ziyaret dolayısıyla AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser'e teşekkür etti.