REKTÖR GAVGALI’DAN BAŞKENT ANKARA’DA ZİYARETLER

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bazı temaslarda bulunmak üzere Başkent Ankara’ya giden KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı ilk olarak Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı ve YÖK Üyesi Dr. Metin Kıratlı'yı makamında ziyaret etti.

Rektör Gavgalı’nın Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin çalışmaları hakkında Dr. Metin Kıratlı’ya bilgi verdiği ziyarette üniversitenin gelecek döneme ilişkin projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Gavgalı, ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Kıratlı’ya teşekkür ederken, Dr. Metin Kıratlı da Rektör Gavgalı’ya çalışmalarında başarı diledi.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Kabine Sekreteri Osman Sağlam ile görüşen Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Karaman’ın ve üniversitenin gelişimi üzerine Sağlam ile bir süre sohbet etti.

Rektör Gavgalı Ankara’daki ziyaretleri kapsamında son olarak önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile bir araya geldi. Görüşmede Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir yükseköğretim kurumu olduğunu ifade eden Rektör Gavgalı, hedeflerinin bilimsel çalışmalar ve eğitim-öğretim faaliyetlerinde kaliteyi daha da üst noktalara çıkarmak olduğunu kaydetti.

Lütfi Elvan ise ziyaretten dolayı Rektör Gavgalı’ya teşekkür etti.