REKTÖR GAVGALI ERMENEK’TEKİ AKADEMİK BİRİMLERİ ZİYARET ETTİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Ermenek’te bir dizi ziyarette bulundu.

Rektör Mehmet Gavgalı, Ermenek temasları kapsamında ilk olarak Ermenek Meslek Yüksekokulu ile Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Alparslan Argun ve personel ile görüştü.

Akademik birimlerde incelemelerde bulunarak personel ile tanışan Rektör Gavgalı, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Argun’dan ilçede yer alan programlar, eğitim-öğretim alanları, barınma ve öğrencilerle ilgili konular hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

Öğrencilerin en temel öncelikleri olduklarını kaydeden Rektör Gavgalı, onları geleceğe en iyi şekilde hazırlama gayreti içinde olduklarını vurgulayarak herkese çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Mehmet Gavgalı daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Münir Oktay, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ve Ermenek MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Alparslan Argun eşliğinde Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral’i ziyaret etti.

Rektör Gavgalı Kaymakam Meral ile ilçede gerçekleştirilen faaliyetler ve yeni projeler üzerine bir süre sohbet etti.

Rektör Gavgalı, Ermenek Kaymakamı Hacı Kerim Meral’in ardından Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zorlu, Rektör Gavgalı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Rektör Gavgalı son olarak Ermenekli hayırsever iş insanı Hasan Kalan’ı ziyaret ederek, ilçede bulunan Meslek Yüksekokullarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.