REKTÖR GAVGALI AKADEMİK BİRİMLERDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.

Rektör Gavgalı ilk olarak Teknik Bilimler Yüksekokulunu ziyaret etti. Kendisini karşılayan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Oktay Talaz ve Yüksekokul personeli ile bölüm ve programlara ait derslik, atölye, laboratuvar ve birimleri gezen Rektör Gavgalı, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yüksekokulda görev yapan öğretim elemanlarının talep ve isteklerini dinleyen Gavgalı, personele çalışmalarında başarılar diledi.

Prof. Dr. Mehmet Gavgalı daha sonra İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Dekan Prof. Dr. Ercan Oktay ve akademik personel ile görüştü.

Rektör Gavgalı, uzaktan eğitimle başlayan bahar yarıyılına dair yapılan hazırlıkları da yerinde inceleyerek, öğrencilerin eğitim-öğretim dönemini en güzel şekilde tamamlamaları için KMÜ ailesi olarak tüm imkanları seferber edeceklerini ifade etti.