KMÜ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ TARAFINDAN İKİ FARKLI ETKİNLİK

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından iki farklı etkinlik düzenlendi.

İlk olarak Müzik Bölümü öğretim üyeleri ve müzik öğretmenleri tarafından mini bir konser düzenlendi. Konserde ‘Hicaz Nağmelerden’ başlıklı çeng dinletisi, ‘Klasik Batı Müziği’nden seçme eserler, Türk Halk Müziği düzenlemeleri’ ve ‘Nostaljik Popüler Müzik Eserlerinden Seçmeler’ dinleyicilerle buluştu.

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrenci sergisi

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen diğer bir etkinlikte ise Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencilerinin yılsonu sergisi sanatseverlerle buluştu.

Sergide öğrencilerin el emeği ile hazırlanan tezhip, halı, ebru, temel sanat ve desen çalışmalarından oluşan 60 farklı eser sergilendi.

Karaman Hatuniye Medresesi’nde açılan sergi 13 Haziran’a kadar ziyaret edilebilecek.