KMÜ’DE KAYIT HEYECANI

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde (KMÜ) kayıt maratonu başladı. Öğrencilerin büyük bölümü kayıtlarını internet üzerinden yaparken, KMÜ’nün bazı yeni üyeleri de işlemlerini yüz yüze gerçekleştirmek için Yunus Emre Yerleşkesine geldi.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı da Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yüz yüze kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerle buluştu.

Yeni akademik yılın şimdiden hayırlı olmasını dileyen Gavgalı, öğrenciler ve aileleri ile bir süre sohbet etti. Gavgalı, öğrencilerin e-devlet şifresi ile de kolaylıkla kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerini vurgulayarak KMÜ ailesine katılan tüm öğrencileri tebrik etti.

Öğrenciler 28-30 Ağustos 2023 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile kayıtlarını yaptırabilecek. Yüz yüze kayıtlar ise 28 Ağustos - 01 Eylül 2023 tarihleri arasında da KMÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında oluşturulan kayıt masalarından gerçekleştirilecek.