KMÜ’DE GASTRONOMİ KURSU SONA ERDİ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Sığınmacılarla Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği (YSYD) Karaman Şubesi iş birliğiyle düzenlenen ‘Gastronomi Kursu’ sona erdi.

KMÜ Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) koordinasyonunda teorik ve uygulamalı olmak üzere 12 hafta süren ‘Gastronomi Kursu’nun tamamlanmasının ardından Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, kursiyerlere sertifikalarını verdi. Gavgalı, KMÜ Uygulama Mutfağında düzenlenen sertifika töreninde sığınmacı kursiyerlerle tek tek sohbet etti.

Rektör Gavgalı,  “Kursumuzu bitiren kursiyerlerimizle bir araya gelerek belgelerini takdim ettik. Kursun başladığı dönemde KMÜ’yü ziyaret eden YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar kursiyerlerimizle bir araya gelmiş ve üniversitemiz bünyesinde düzenlenen gastronomi kursunun önemli bir proje olduğunu vurgulamıştı. Üniversite olarak böylesine önemli bir projede paydaş olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Tüm kursiyerlerimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi.