‘FİTNESS VE BODYBUİLDİNG ŞAMPİYONLARI’ KMÜ’YE KONUK OLDU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık ve Kültür Öğrenci Topluluğu ile Üni70 Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Fitness Bodybuilding Şampiyonları’ ile söyleşi düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Sefa Lök, üniversite personeli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Dünya ve Avrupa Fitness Bodybuilding Şampiyonları Süleyman Candan ile Tezer Kılıç bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşinin açış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, “Sevgili gençler sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Gençlerimizin farklı alanlarda olduğu gibi spor alanında da başarılı olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Hepinize gayretleriniz için teşekkür ediyor, sizleri daha iyi yerlerde görmek istiyorum. Öğrencilerimize bu imkânı sunan, bilgi ve becerileri öğreten çok değerli akademisyenlerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Programın devamında Süleyman Candan ile Tezer Kılıç, fitness ve bodybuildingin farkı, kademeli çalışmanın önemi, beslenme, antrenman yaparken nelere dikkat edilmeli ve hedefe yönelik çalışma hakkında öğrencilere önemli bilgiler aktardı.

Söyleşi, katılımcıların yönelttikleri soruların yanıtlanması ve hediye takdimlerinin ardından sona erdi.