KMÜ’DE KARAMAN FK COŞKUSU

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Spor Bilimleri Fakültesi ile Üni70 Öğrenci Topluluğu iş birliğiyle düzenlenen ‘KMÜ’de Spor Söyleşileri’ programına konuk olan Karaman FK teknik heyeti ve futbolcuları öğrencilerle buluştu.

Söyleşiye Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa Lök, AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılışında konuşan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Karaman FK teknik heyetini ve futbolcularını üniversitede görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Gavgalı, üniversite olarak şehrin önemli bir değeri olan Karaman Futbol Kulübünün her zaman yanında olduklarını ifade ederek, maçlarını yakından takip ettikleri takımın sağlam adımlarla ilerleyerek üst liglere yükselmesini gönülden arzuladıklarını kaydetti.

Rektör Gavgalı’nın konuşmasının ardından Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Mustafa Kara moderatörlüğündeki söyleşiye geçildi. Karaman FK Sportif Direktörü Ahmet Akteke, Teknik Direktör Cihan Erdil, futbolcular Ahmet Karademir, Nadir Çiftçi ve Berkan Turan, takımın son durumunu ve hedeflerini anlatarak katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Renkli anların yaşandığı söyleşi, Rektör Gavgalı’nın konuklara teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.