REKTÖR GAVGALI ‘İNGİLİZCE DEYİM POSTERLERİ SERGİSİ’NE KATILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından ‘İngilizce Deyim Posterleri Sergisi’ düzenlendi.

KMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sergi Salonunda düzenlenen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Hamdi Can, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Bölümü tarafından düzenlenen sergide, İngilizce’de kullanılan deyimler görsellerle desteklenerek sergilendi. Deyimlerin kullanımına yönelik farkındalığı artırmak ve akılda daha kalıcı olması adına görsellerle desteklenen sergide 35 poster yer aldı.

Rektör Gavgalı, deyimlerin önemine vurgu yaparak, İngilizce’de kullanılan deyimlerden derlenen poster sergisi için emeği geçen herkese teşekkür etti.