KMÜ’DE MEZUNİYET SERGİSİ AÇILDI

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) tarafından düzenlenen ‘Mezuniyet Sergisi’ açıldı.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Mimari Dekoratif Sanatlar Programı ve Geleneksel El Sanatları Programı ile Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı öğrencileri tarafından hazırlanan eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı fuaye alanında açılışı gerçekleştirilen sergiye, Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nevzat Aydın ve Prof. Dr. Serkan Ada, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Atilla Atik, üniversite personeli, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Öğrenciler, TBMYO Öğretim Elemanları Doç. Dr. Seda Dilay, Öğr. Gör. Dr. Tevhide Aydın, Öğr. Gör. Ceyda Gülsever ve Öğr. Gör. Eda Cerit’in akademik danışmanlığında seramik, çini, keçe, tezhip, örücülük, ebru, kat-ı, özgün baskı, ambalaj tasarımı ve illüstrasyon ile tasarladıkları 150’yi aşkın eseri sergiledi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan mezuniyet sergisi, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.