KMÜ’DE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Personel Dairesi Başkanlığı tarafından akademik ve idari personele yönelik ‘Resmi Yazışma Eğitimi’ konulu hizmet içi eğitim düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşları arasında resmi yazışmalarda uygulama birliğini sağlamak amacıyla farklı kurum ve kuruluşların yanı sıra 208 üniversiteye yönelik ‘Resmi Yazışma Eğiticilerinin Eğitimi’ gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde düzenlenen eğitime Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinden Şube Müdürleri Hasan Hüseyin Bozkuş, Süleyman Altındaş ve Mehmet Sertbaş katıldı.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci program açılışında kurumsallaşma adına önemli bilgiler vererek yapılan eğitimin önemine değindi. İki gün süren programda şube müdürleri Hasan Hüseyin Bozkuş, Süleyman Altındaş ve Mehmet Sertbaş tarafından belge ve belge yönetimi, belgenin özellikleri, belgenin bölümleri, belgenin çoğaltılması, gönderilmesi, alınması ve iade edilmesi, e-yazışma teknik rehberi, kep ve e-imza sirküleri ile Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikler ve Resmi Yazışma Kılavuzu hakkında bilgiler aktardı.

Eğitim, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından görüş ve önerilerle sona erdi.