KMÜ ÖĞRENCİSİ HİKAYE YARIŞMASINDAN ÖDÜLLE DÖNDÜ

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) öğrencisi Serhat Uysal, ‘İradeni Kuşan, Umudu Yeşert!’ konulu şiir, hikaye ve deneme yarışmasında üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen yarışmaya 172 üniversiteden 1087 öğrenci katıldı. KMÜ’den de 10 öğrencinin katıldığı yarışmada KMÜ Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi Serhat Uysal, hikaye dalında düzenlenen yarışmada üçüncü oldu. Hikaye dalında 3’üncü olan Serhat Uysal, ödülünü İstanbul Aile Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Sami Yılmaz’ın elinden aldı.

Kültür, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı programda Mavera Eğitim ve Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, KMÜ öğrencisi Serhat Uysal’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.