KMÜ GÖNÜL KÖPRÜSÜ TOPLULUĞUNDAN ‘HAYATA KAPAK OLSUN’

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gönül Köprüsü Öğrenci Topluluğu tarafından kapak toplama kampanyası düzenlendi.

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin desteğiyle 2023-2024 Eğitim Öğretim Bahar Yarı Yılında yaklaşık 50 kilogram plastik kapak toplandı. Yüksekokul ve Kazım Karabekir Mehmet Emin Paşa Öğrenci Yurdunda kapak toplama noktaları oluşturan öğrenciler, topladıkları kapakları dönem sonunda Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Gönül Akpınar aracılığıyla ‘Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne teslim etti.

Yüksekokuldaki öğrenci arkadaşlarının desteğiyle beş yıldır kapak toplama kampanyası düzenlediklerini ifade eden Gönül Köprüsü Topluluğu Üyeleri şunları söyledi: “Başlatmış olduğumuz bu kampanya ile engelli bireylere destek olmak, plastik atıkların geri dönüşümüne katkıda bulunmak ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin plastik kapak kampanyasına dair farkındalık oluşturmayı amaçladık. Yeni eğitim öğretim döneminde de aynı şekilde kapak toplamaya devam edeceğiz. Kampanyayı başlatan ‘Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne, destek veren okul yöneticilerimize ve öğrenci arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.”